Ingrediënten
Als je in ons atelier aan de slag gaat gebruik je onze basisingrediënten, zo hoef je niet te sleuren, vergeet je niets en kun je meteen beginnen.
Er zit reeds een basispakket aan ingrediënten in de prijs van jouw activiteit. Maar als je graag een eigen recept uitwerkt of extra ingrediënten toevoegt dan kun je hieronder extra's shoppen.
Bestel hier jouw extra ingrediënten
-
Boter ongezouten 100g
Normale prijs €1,40Normale prijsEenheidsprijs per -
Halfvolle melk 100g
Normale prijs €0,14Normale prijsEenheidsprijs per -
Vanillesuiker 50g
Normale prijs €0,17Normale prijsEenheidsprijs per
Onze voorraadkast
tarwebloem speltbloem, durum tarwebloem, tarwegriesmeel, boekweitmeel, kikkererwtenmeel amandelmeel, maiszetmeel, T00 bloem, havervlokken, popcorn, risottorijst, basmatirijst, boekweit, couscous, bulgur, polenta, quinoa, rode linzen, kikkererwten, panko, paneermeel
kristalsuiker, bloemsuiker, parelsuiker , rietsuiker, bruine basterdsuiker, glucosestroop, zusto, dadelstroop, maple syrop, golden syrop, erythritol, honing, agavesiroop
rozijnen, cranberry’s, gedroogd blauwebessenpoeder, gedroogde frambozenpoeder, aardbeienconfituur, abrikozenconfituur
gelatineblaadjes, agar agar, carrageen, johannesbroodpitmeel, gelatinepoeder, pectine, pure chocolade, melkchocolade, witte chocolade, cacaonibs, vanillestok, vanillesuiker, matchapoeder, bakpoeder,natriumbicarbonaat
tahin, amandelschilfers, hazelnoten, cashewnoten, pecannoten, gebroken lijnzaad, pompoenpitten, zonnebloempitten, maanzaad, sesamzaad, pistachenoten,
olijfolie, olijfolie extra vierge, zonnebloemolie, koolzaadolie, boter, plantaardige boter, cocosolie, sesamolie
volle melk, halfvolle melk, slagroom, havermelk, haverroom, sojaroom, sojamelk, eitjes
sojasaus, worcestersaus, witte wijnazijn, balsamicoazijn, mirin, sherry, rhum,
witte peper, zwarte peper, grof zeezout, fijn zout met jodium, paprikapoeder, kurkumapoeder, nootmuskaat, cayennepeper, komijn, karwijwaad, venkelzaad, kardamompeulen, kala namak, sumak, roze peper, pili pili, dille, kaneel,
oregano, rozemarijn, laurier, dilletoppen, goudsbloem, safflour, provencaalse, garam massala, curry, rooibos, zwarte thee, kamille, groene thee,

Biologisch en lokaal
Goede ingrediënten, daar start het mee. Als het kan gaan we voor lokaal en biologisch en verpakkingsvrij. We werken met seizoensproducten, dus bij ons geen verse aardbeien in de winter.
Eitjes komen van Hinkelspel, bloem van Flowerpower of Descamps, andere ingrediënten via Ohne en vaak zijn de groenten van De Vroente.

Allergenen
In het atelier wordt met allerlei soorten ingrediënten gewerkt.
We hebben heel wat producten om plantaardige te werken of suiker te vervangen en Je kunt dus gerust lactosevrij of suikervrij bakken, maar wees er van bewust dat er altijd sporen van aanwezig kunnen zijn.
Heb je bepaalde allergieën informeer ons dan voor je start.